Open navigation

Víz

A  vízi kalandok  adrenalint biztosítanak. Egyedül, vagy csapattal a következő szabadtéri tevékenységeket választhatja:

Föld

Aktív vakáció a Romániai hegyekben  Polaris Rangeren, kerékpárokon, vagy gyalogtúrák az Erdélyi erdőn keresztül.Levegő

Tusnádfürdőt, vagy az Erdélyi-hegységeket madártávlatból nézheti, ha résztvevője a következő programoknak:

Tél

Rendezzen téli tevékenységet Tusnádfürdő hegyeiben. Jöjjön az egész családjával, barátaival vagy kollégáival és vegyen részt programjainkban:Elérhetőség

2015-ben megalapítottuk az Adventure Expert sportbázist, hogy, olyan szabadidősport tevékenységeket biztosítsunk mindenki számára, mely változatos, kalandos és kihívást jelent.

A maximális biztonságra való odafigyelés mellett vendégeinknek átadunk egy olyan élményt, amiért mi magunk is megszerettük ezeket a sportokat. Az Adventure Expert leginkább azzal a céllal jött létre, hogy városunk, annak környékén elő, illetve ide látogató turisták számára lehetőséget biztosítson a szórakozásra, sportolásra, valamint helyi nevezetességeink megismerésére a túráink által.

Így olyan élményekkel gazdagodhatsz, mint a Szent Anna tavon való SUP-ozás, az erdők utvesztoiben való turázás, biciklizés vagy a ranfting ideje alatt az Olt folyó völgyének illetve állatvilágának megfigyelése.

Programjaink során célunk a résztvevőket kiemelni a hétköznapi életből, új környezetben, új barátokkal, egyéni iiletve csoportos sikerekkel, egy aktív hétvége kellemes fáradtságával, a festői környezettől is a kristálytiszta levegőtől hosszú időre feltöltődve térjenek haza.

Hisszük, hogy olyan élményt nyújtunk, amely megmozgatja a testet és felüdíti a lelket.
 
Lehetsz egyedüli kalandor vagy alkothattok csapatot, mi garantáljuk a jó társaságot és a felejthetetlen programot!

Elérhetőség: 
Email: hello@adventureexpert.ro
Tel.: 0786546333
www.adventureexpert.ro
Kérjen ajánlatot most!